Dojave o bombi na više mjesta u Zagrebu: Jedna od njih u policijskoj postaji

Novinske redakcije dobile su e-mail u kojem se navodi da su eksplozivne naprave postavljene na nekoliko lokacija u Zagrebu. Policija je za nekoliko lokacija utvrdila da su dojave lažne

Većina novinskih redakcija u Hrvatskoj jutros je dobila e-mail u kojem su navedene lokacije s navodno postavljenim bombama po Zagrebu. “Postavili smo tempirane bombe s tajmerom”, piše, između ostalog.

Kažu kako su tempirane da eksplodiraju u petak poslijepodne. Okretište tramvaja u Dubravi, Poljoprivredna škola, hotel Residence, redakcija Jutarnjeg lista i policijska postaja u Dubravi navedeni su kao lokacije s eksplozivnim napravama u  kaotično napisanom e-mailu.

“PU Zagrebačka i nekoliko medija u ranim jutarnjim satima zaprimili su dojavu o bombi na više lokacija. Odmah po zaprimljenoj dojavi policijski službenici započeli su s provjerama i za sada je utvrđeno za četiri lokacije da su dojave lažne, a na jednoj je lokaciji provjera još u tijeku. Ni u jednom trenutku nije postojala opasnost za građane“, napominju u zagrebačkoj policiji.

U e-mailu kao pošiljatelj naveden je Odred 9 uglova.

 

www.vecernji.hr