Tučnjava košarkaša na terenu: Džanan Musa i Dante Exum najgore prošli

Utakmica četvrtfinala Eurolige između Real Madrida i Partizana završena je nakon što je na parketu došlo do velike tučnjave.

Rezultat je na kraju glasio 95:80 za Partizan, ali utakmica nije odigrana do isteka vremena. Pri ovom vodstvu, na 1:40 do kraja utakmice, došlo je do opće tučnjave između igrača oba tima.

Sve je počeo od nesportskog prekršaja Sergia Llulla, iskusnog beka Real Madrida, na Kevinu Punteru iz Partizana. Iako je Llull odmah priznao osobnu pogrešku, Punter je reagirao tako što mu se unio u lice, prenosi Radiosarajevo.

Nakon toga, Guerschon Yabusele ulazi u situaciju, zajedno s ostatkom igrača s parketa. Nastaje kaos na terenu, ali može se vidjeti kako francuski igrač hrvačkim zahvatom uzima beka Partizana Dantea Exuma, te ga baca na pod. Exum je utakmicu napustio na štakama, vidno ozlijeđen.

Dok se to sve događa, reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan Musa, kao i dobar dio ostalih igrača na parketu, pokušava razdvojiti igrače i smiriti situaciju, koja je već izvan kontrole.

Zbog toga, Musa prvo dobiva jak udarac u lice od originalnog aktera ‘borbe’ Puntera, a onda ga ‘u prolazu’ hrvačkim zahvatom, malo blažim od Yabuseleovog, na parket baca centar srbijanskog kluba Mathias Lessort.

 

www.vecernji.ba