‘Vridilo se rodit!’ Split će u utorak biti blokiran, evo kad stižu juniori i koji je plan dočeka

Opet fešta u Splitu, juniori Hajduka su doprvaci Europe.

Iako su izgubili u finalu juniorske Lige prvaka, mladiće Hajduka i stručni stožer trenera Marijana Budimira, Split će sutra svečao dočekati na Rivi. Nakon utamice u Ženevi u kojoj je Hajduk poražen 5:0 od nizozemskog AZ Alkmaara, klub je objavio detalje programa koji u utorak organizira sa Gradom Splitom. Juniori slijeću na Resnik oko 16 sati te autobusom odmah kreću prema Rivi. Spektakularni kadrovi očekuju se od zračne like Resnik do centra grada. Javljanja iz Splita moći ćete pratiti na webu Večernjeg lista te na našim Facebook stranicama

– Hajdukovi juniori druga su momčad Europe! U finalu Lige prvaka mladih u Ženevi Bijeli su poraženi od nizozemskog AZ Alkmaara, ali to ne umanjuje njihov fantastičan uspjeh u ovom natjecanju. 

Naši juniori ispisali su povijesne stranice hrvatskog nogometa u ovom uzrastu. Redom su do finala rušili azerbajdžansku Gabalu, albansku Apoloniju, ukrajinski Šahtar, engleski Manchester City, njemačku Borussiju Dortmund i talijanski Milan. Na koncu su poraženi od boljeg protivnika u finalnoj utakmici. 

Na svom putu Bijeli su cijelo vrijeme imali fanatičnu podršku navijača, kako na Poljudu, tako i u gostima u Njemačkoj te na završnici u Ženevi gdje je u polufinalu i finalu gdje su Hajduka pratile tisuće ljudi. 

Ovom prilikom pozivamo naše navijače na sportsko-zabavnu manifestaciju “Vridilo se rodit” koja se održava u utorak s početkom u 16 sati na splitskoj Rivi, a na kojoj ćemo još jednom pozdraviti naše juniore i ovaj povijesni uspjeh koji su napravili u Ligi prvaka mladih. 

Zabavni program počinje od 16 sati, a osim DJ-a pred sam dolazak predviđen je nastup Alena Nižetića i benda “Diktatori”. 

Vidimo se u utorak na Rivi! Ponosni smo na naše juniore. Pozdravimo ih još jednom i zapjevajmo zajedno u čast njihovog uspjeha. Vridilo se rodit! – poručio je Hajduk.