Modrić ne želi arapske milijune: Pozvao predsjednika Real Madrida da dogovore novi ugovor

Usprkos “pozamašnim iznosima” koje su mu ponudili iz Saudijske Arabije i Katra, Luka Modrić je preuzeo inicijativu i pozvao predsjednika Real Madrida na razgovor

Prema navodima španjolskih medija novi ugovor Real Madrida i Luke Modrića je spreman, a njegov točan sadržaj bit će poznat kad ga potpiše u “nadolazećim tjednima”. Sadržaj bi trebao biti sličan prošlogodišnjem, piše Marca i dodaje:  “Za Luku neće biti smanjenja plaće niti izmjena klauzula vezanih uz ciljeve. Ispunit će mu se želja da s 38 godina igra u Realu.”

Time će Modrić postati drugi najstariji igrač u povijesti kluba. Od njega je stariji samo Ferenc Puskas, koji je igrao s 39 godina i 36 dana. Da bi postao rekorder, Luka bi morao produžiti na još jednu godinu, za sezonu 2024./25.

Iz Saudijske Arabije i Katra je hrvatski kapetan dobio ponudu “zbog koje bi svatko stao i razmislio”, napisali su govoreći o iznosu. Međutim, poznato je da mu je želja bila nastaviti igrati za Kraljevski klub. Real je ipak bio zabrinut oko tih ponuda i čekao Modrićevu povratu informaciju. Čekanje se oduljilo jer Modrić nema tipične predstavnike koji se pojavljuju u medijima.

Međutim, proces je ubrzao sam Modrić koji je krenuo u akciju pozvavši Florentina Pereza, predsjednika kluba, na privatni razgovor.

“Modrić je Perezu rekao da ne želi arapske milijune već ostanak u Realu. Florentino mu je rekao da će produžiti na još jednu godinu uz iste uvjete. Nakon sastanka ništa se nije potpisalo, no nema nikakvih sumnji. Ono što je dogovoreno bit će i ostvareno”, piše Marca.

Ističu i kako je Modrić naveo da ne želi produljenje ugovora kao znak zahvalnosti prema napravljenom, već zato da može nastaviti igrati u bijelom dresu. Perez je time bio oduševljen, a ugovor bi mogao biti potpisan već nakon polufinalne utakmice protiv Manchester Cityja.

 

www.vecernji.ba