BIZARNA CEREMONIJA Glumac i bodybuilder oženio seks lutku Margot: ‘Moj brak je manifest. Ovo je era lutki!‘

Sretnu vijest Jurij Toločko podijelio je na Instagramu sa svojih više od 40 tisuće pratitelja

Neka vjenčanja ne može zaustaviti ni pandemija.

Kazahstanski glumac i bodybuilder Jurij Toločko koji za sebe kaže da je “sportaš, umjetnik, bloger, seks manijak, perverznjak” oženio je svoju ljubljenu Margot, seks lutku u prirodnoj veličini.

Sretnu vijest podijelio je na Instagramu sa svojih više od 40 tisuće pratitelja. Objavio je video ceremonije, a sudeći po snimci, svadba je bila poprilično raskošna.

– Dogodilo se – napisao je Jurij u objavi.

Bodybuilder, koji je u posljednje vrijeme i transvestit, njegov alter ego je plavokosa Amanda, zaprosio je Margot krajem prošle godine i trebali su se vjenčati u ožujku, no odgodili su svadbu zbog pandemije koronavirusa.

image

Instagram

– Moj brak s Margot je manifest. Trenutno se krše prava muškaraca. Muškarci su manje zaštićeni od žena. Također, mnoge žene imaju potrošački stav prema muškarcima. Muškarci su neisplativi za brak. A k tome, mnogo žena pokušava biti poput lutki, previše arogantno. Ovo je era lutki – napisao je Jurij na Instagramu objasnivši svoj bizaran brak.

image

Jurij Toločko i lutka Margot

Instagram

Prije no što je Jurij zaprosio lutku u vezi su, kaže, bili osam mjeseci. Njihove fotografije i snimke na društvenim mrežama prati s velikim interesom prati pozamašan broj ljudi. Jedan obožavatelj poklonio im je psića.

image

Instagram

Zajedno idu na putovanja, večere, izlaske, zajedno se kupaju u kadi, vježbaju, a objavljuje čak i fotografije iz kreveta.

image

Instagram

– Parovi trebaju manje razgovarati, a više se povezivati. S vremenom i iskustvom Margot i ja smo shvatili da je za razgovor potrebno više od riječi. Vaš partner sigurno zaslužuje najbolje, ali mora odraditi svoj dio posla – napisao je Jurij uz fotografije iz teretane na kojima vježba s Margot.

image

 Instagram
izvor:jutarnji.hr