Sahranjen popularni youtuber, shrvana majka zavapila je od boli: ‘Ostavljaš nas, srce moje’

Mirko Rašić vodio je popularni YouTube kanal “Neovlašćeni serviser” te je pronađen mrtav u utorak. Na njegovoj sahrani okupili su se članovi obitelji te brojni prijatelji i obožavatelji

Tragično preminuli srpski youtuber Mirko Rašić (33) sahranjen je danas na groblju Orlovača u Beogradu. Na posljednjem ispraćaju influencera koji je vodio popularni YouTube kanal “Neovlašćeni serviser” okupili su se brojni prijatelji i obožavatelji. Brojni prisutni nisu mogli zadržati suze, a svima se na licu vidjela velika tuga.

Na sahranu je stigao i velik broj motorista koji su lagano vozili od kapele do grobnog mjesta, a među njima je bila i Mirkova  zaručnica Marijana. Na čelu povorke zajedno s obitelji bila je i Mirkova bivša supruga.

– Bio si najbolji. Činio si najbolje. U ovom periodu upoznao je suprugu Isidoru i rodila se prelijepa kćerkica. Bilo kako bilo, Mirko ide u raj – rekao je prijatelj koji je držao govor, a prenio Kurir.rs.

– Sine, sine ostavljaš nas, srce moje – zajaukala je njegova majka.

Podsjetimo, Mirko je na YouTubeu imao 144 tisuća pretplatnika, a bavio se temama iz svijeta automobilizma.  Na Instagramu ga je pratilo više od 126 tisuća ljudi.

Rašić je pronađen mrtav u jednoj hali u Surčinu u utorak, a na društvenim mrežama od njega se oprostila zaručnica Marijana.

– Svemiru moj nedosanjani, ljubavi mog života, najbolji čovječe kod sam upoznala i pored koga sam doživjela najveću sreću u životu, nadam se da si na nekom boljem mjestu i da si konačno pronašao mir koji nismo uspjeli stvoriti na ovaj planeti. Znaj samo da će tvoj lik i djelo živjeti i dalje, jer kao što si znao reći, nisi ti za džabe Rašić, živjet će tvoja riječ zauvijek! Nikada ponosnija što sam zauvijek ostala službeno tvoja zaručnica, a neslužbeno najponosnija žena na svijetu što sam tvoja! Pali raketu letimo na drugu planetu svijete moj! Gledaj me, bit ćeš ponosan, kako si uvijek bio. Najponosniji Rašić pratit ću vatromete i zvijezde padalice, ne brini. Do kraja svijeta. – napisala je na Instagramu. Kasnije je na Instagram storyju podijelila i nekoliko zajedničkih fotografija i videa te je otkrila kako su se u rujnu trebali vjenčati.

– Ne brini svijete moj, kada se vidimo opet pravimo planove iz početka. Voli te tvoj Srećko zauvijek. Neke fotke koje su čekale mirnije dane života kada bih bez strahova objavili sreću koja je nestvarna. Žao mi je što nisi uspio da uživaš u istim. Ali nema veze ljubavi, napravit ćemo nove. Cijeli si moj svijet. Moja radost i srećko i zauvijek ćeš to biti jer znaš sve. Pokazao si nam svima kako je biti divan čovjek, otac i partner u životu. Gledaj me, nadam se da te nikada neću razočarati. Toliko lijepih uspomena… Nikada, ali nikada neću dozvoliti da ljudi zaborave koliko si čovjek bio, nikada. Ja sam zbog tebe svijete moj, danas bolji čovjek. Možemo računati ovo u prvi ples koji nije dočekao rujan. Ali ništa od toga nije važno sad, važno je da si ti pronašao mir – objavila je Marijana.

 

www.vecernji.ba