Preminula žena koja je nakon skokova sa Starog mosta pala niz stijene u Neretvu

Žena je prilikom pada zadobila višestruke prijelome te je usljed teških tjelesnih ozljeda došlo do komplikacija njenog zdravstvenog stanja.

Pedesetpetogodišnja A. G. iz Mostara koja se jučer teško ozlijedila nakon što je pala niz stijene, a potom u rijeku Neretvu, nažalost, kako je potvrđeno za Avaz, preminula je u KB „Dr.Safet Mujić“.

Ona je prilikom pada zadobila višestruke prijelome te je usljed teških tjelesnih ozljeda došlo do komplikacija njenog zdravstvenog stanja.

Kako je rekao dr. Mehmed Haznadar, šef Odjela za anestezijou, reanimaciju i intenzivno liječenje KB “Dr. Safet Mujić”, reanimacijske mjere su započele u 21 sat, no, nažalost, unatoč naporima liječnika ona je podlegla u 23.45 sati.

Nesretna žena je skokove promatrala u blizini ugostiteljskog objekta s pogledom na Stari most, a u jednom trenutku se, vjerojatno, poskliznula i nekoliko puta, prilikom pada, udarila u stijene, nakon čega je upala u Neretvu.

Brzom reakcijom ekipa Interventne spasilačke službe (ISS) Mostar, koji, inače, brinu o sigurnosti natjecatelja, ali i Hitne pomoći odvezena je čamcem do njihovih ambulantnih kola, a potom u bolnicu.

Na licu mjesta bili su i pripadnici Policijske uprave Mostar.

 

www.vecernji.ba