Lovac Krešo zapljeskao i naklonio se natjecateljici Sunčani koja je osvojila 15.000 eura

Natjecateljica Sunčana Orešić iz Zagreba u sinoćnjoj je epizodi pobijedila četiri lovca te osvojila iznos od 15.000 eura. Sunčana je u prvom krugu imala četiri točna odgovora te osvojila 2000 eura. Nakon toga odlučila se boriti protiv četvero lovaca za iznos od 15.000 eura i 15 sekundi prednosti. Naime, lovci su joj u prve tri ponude ponudili 15 sekundi prednosti, a u posljednjoj ponudi ponudili su joj da igra protiv njih petero sa 10 sekundi prednosti.

Sunčana je u infarktnoj završnici uspjela pobijediti lovce. Naime, natjecateljici je ostalo dvije sekunde prednosti pred lovcima. Nakon njezine pobjede lovac Krešo ustao je, naklonio se i zapljeskao joj. Kasnije je dodao.

– Sunčana je do kraja bila unutra. Svaka čast – rekao je. Pohvalama su je obasipali i drugi lovci.
poster

– Obasjali ste nas čim ste ušli. Bilo je hrabro, srčano i isplatilo se – kazala je Morana.

– Sekunde su odlučivale. Pohvalio bih, osim velike koncentracije i očiglednog znanja, i optimalni izbor. Uzela je taman ono što je trebala da izvuče najviše. Pokazalo se da s Mladenovim uključenjem to ne bi bilo tako. Sve pohvale. Bravo – poručio je Dean.

Sunčana je tijekom drugog kruga zapela na nekoliko pitanja. Nije znala da je Titicaca najveće jezero u regiji Altiplano, da je J.B. van Helmont ugljikov dioksid nazvao plinom iz drveta kad ga je dobio gorenjem ugljena, te da su Connell i Marianne likovi iz romana Sally Ronney “Normalni ljudi”. Tim lovaca na sva je svoja pitanja odgovorio točno, ali bilo je malo zadrške…

Inače, Sunčana je rekla da osvojeni iznos planira potrošiti na putovanja u egzotične zemlje. Dodajmo da je Sunčana iskusna kvizašica koja je sudjelovala i u Potjeri (kad su lovci bili Krešo i Mladen, kojeg je pobijedila) i na kvizu “Tko želi biti milijunaš?”.

Podsjetimo, Sunčana je jedina natjecateljica koja je uspjela pobijediti lovce u sinoćnoj emisiji. Naime, u ovoj epizodi prvi se natjecao Branimir koji je domah krenuo u brzopotezni krug te nije uspio pobjeći lovcima. Krenuo je odgovarati, izgubio koncentraciju, ponovno se sabrao, no ne i dovoljno brzo za pobjedu, donosi HRT.

Zagrepčanka Ana Kolobarić u prvom krugu osvojila je 2000 eura, a zatim se borila sa svih pet lovaca za 30.000. Na nekoliko pitanja je predugo čekala, a na kraju nije shvatila da je pitanje upućeno njoj te su je lovci nadigrali za 31 sekundu.

Božidar Grgur Drmić iz Zagreba, kako je rekao, došao je po vječnu slavu. U prvom krugu osvojio je 2000 eura, a onda se borio sa svih pet lovaca za 25.000 eura uz osam sekundi prednosti. Jako je dobro počeo igru, no ipak je to za njega bio prevelik zalogaj. Lovci nisu posustali i na kraju su im preostale 24 sekunde.Zadnji natjecatelj ove nedjelje bio je Zagrepčanin Marko Smiljić, Moranin “kvizni” suigrač. Ona ga je i predstavila, a Joško se “nije želio petljati”.

– Za prijatelje Smile. Moj kvizni drug u jednoj od najstarijih kviz ekipa u Hrvatskoj, Nižerazredni vratnik. Ekipa koja je svake godine sve starija, lošija i sporija, ali nitko se ne zabavlja kao mi. U Potjeri mu nekako ne ide, zato Marko treba ti ovo predinfarktno stanje zvano Superpotjera – dodala je Morana.

Knjižničar koji radi u struci osvojio je u prvom krugu maksimalan iznos od 2.500 eura odgovorivši točno na svih pet pitanja. U brzopoteznoj igri odlučio se natjecati protiv četvero lovaca – Svena Marcelića, Krešimira Sučević Međerala, Mladena Vukorepe i Deana Kotige, za 15.000 eura uz 15 sekundi prednosti, a svoj brzopotezni krug odigrat će u idućoj emisiji.

 

 

vecernji.ba