Zdravko Čolić godinama je u sretnom braku, ali njegova prva ljubav bila je glumica iz Sarajeva

O ljubavnom životu Zdravka Čolića prije braka s Aleksandrom znaju se neki detalji, a malo tko znao je i za njegovu ljubavnu vezu sa sarajevskom glumicom Jasnom Orneli Beri (69)

Pjevač Zdravko Čolić u sretnom je braku sa suprugom Aleksandrom s kojom je u braku od 2001. godine i imaju dvije kćeri. Već je desetljećima 71-godišnji glazbenik miljenik ženske publike i nema koncerta na kojem na pozornici ne završi neki ženski grudnjak i u prvom redu su uvijek njegove vjerne obožavateljice.

O ljubavnom životu Zdravka Čolića prije braka s Aleksandrom znaju se neki detalji, a malo tko znao je i za njegovu ljubavnu vezu sa sarajevskom glumicom Jasnom Orneli Beri (69). Da su bili par Jasna je priznala četiri desetljeća nakon prekida te mladenačke ljubavi. Kako su dosad objavljivali mediji u Srbiji, sarajevska glumica bila je njegova prva ljubav i navodno su se odmah na prvi pogled zaljubili i to još 1970. godine kada su oboje živjeli u ovom gradu.

– Mi smo se upoznali jako mladi, davno, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo glazbenici već i glumci, slikari… Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvijek će imati jedan dio u mom srcu koji je rezerviran samo za njega. Pogotovo zato što samo imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život – rekla je jednom prilikom Jasna u intervju koji je dala za medije u Bosni i Hercegovini. Karijere su ih kasnije odvele u suprotnom smjeru i godinama se nisu vidjeli ni čuli, a onda se nakon rata dogodio susret bivšeg para i to u Beogradu.

– To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvijek svačiji i ničiji. Prije svega je dobar čovjek. Čola mi je posvetio pjesmu ‘Noć mi te duguje’. – rekla je glumica i ispričala kako je taj njihov susret nakon dugo godina bio jako emotivan. Dodala je kako je Čolić jedna od najboljih osoba koju poznaje i ona uvijek šiti pozitivnu energiju i po tome će ga zauvijek pamtiti.  Osim s Jasnom glazbenik je četiri godine bio u vezi s Jasnom Dulić, balerinom iz Lokica. Nakon nje sedam godina je volio manekenku iz Rijeke Elizabetu Vidas, a navodno je zaveo i Fridu iz grupe ABBA.

 

www.vecernji.ba