Zanosna Demi pobjegla iz kišne Britanije na Maldive gdje sunča bujne obline u sićušnim bikinijima

‘Polako se navikavam na otočki život‘, napisala je kraljica minijaturnih kupaćih kostima Demi Rose (25)

Kraljica minijaturnih kupaćih kostima, britanski model i Instagram senzacija, 25-godišnja Demi Rose uživa u toplim zrakama sunca na Maldivima potičući zavist svojih sugrađana koji se smrzavaju u vječito kišovitom Londonu.

– Polako se navikavam na otočki život – napisala je Demi pozirajući u majušnom bikiniju s animalnim printom zauzevši stratešku pozu (nogu ispred noge, dok stoji na prstima) kako bi se doimala višljom, a njene noge dužima.

image

Instagram

Svih 15 milijuna njezinih Instagram pratitelja posljednjih dana uživa u objavama s luksuznog odmora influencerice Demi Rose koja je slavnom postala isključivo na temelju svog seksepilnog izgleda, a u svijet šoubiznisa pogurala ju je činjenica da je bivša djevojka repera Tyge, bivšeg dečka slavne Kyle Jenner.

– Raj je stanje duha! Ima vas 15 milijuna. Oduševljena sam. Nikada ne bih mogla niti pomisliti kada sam kretala s Instagramom i počela se baviti modelingom s 18 godina da ću imati tako nevjerojatnu bazu obožavatelja kao što imam sada. Sve vas cijenim i volim. Zahvalna sam na vašoj podršci – napisala je presretna Demi počastivši pratitelje fotografijama u crnom čipkanom bodiju dok se iza nje nazire beskrajni ocean.

– Ti si naš anđeo – samo je jedan od komentara oduševljenih fanova.

image

Instagram

Svoje bujne obline Demi ne pokušava sakriti. Štoviše, ponosno ih pokazuje u ekstremno sićušnim badićima, a ponekad i bez njih.

image

Instagram

– Vjerujem da smo najljepši kada odbacimo naše staro ‘ja’ i okrenemo se prema novom svjetlu – napisala je Dem i uz romantičnu fotografiju s plaže.

image

Instagram

Dane provodi mahom na plaži, ploveći na jahtama ili pak relaksirajući se u vanjskim bazenima resorta Amilla na Maldivima koji su okruženi prirodnim bogatstvom i skriveni od pogleda znatiželjnika.

image

Instagram

Uvijek je u kupaćim kostimima, izložena suncu, kojem i usred jeseni duguje svoj preplanuli ten.

image

Instagram

Na Instagram storyjima Demi je priznala da ju je ovaj otočki život ostavio “bez trepavica”, aludirajući da je prestala stavljati umjetne trepavice te da uživa u odmoru i prirodi.

image

Instagram

izvor:jutarnji.hr