Vijećnici u Velikoj Kladuši održali sjednicu uz pomoć policije

Kako je priopćeno iz inicijative “Kladuša je naša”, zaštitarsku agenciju angažirao je načelnik ove općine, ratni zločinac Fikret Abdić, ali je reakcijom policije i Tužiteljstva USŽ omogućeno održavanje sjednice

Buran dan imali su jučer vijećnici Općinskog vijeća u Velikoj Kladuši, koje su po dolasku na 17. redovitu sjednicu ispred dvorane dočekali zaštitari, koji su im pokušali onemogućiti pristup vijećnici.

Kako je priopćeno iz inicijative “Kladuša je naša”, zaštitarsku agenciju angažirao je načelnik ove općine, ratni zločinac Fikret Abdić, ali je reakcijom policije i Tužiteljstva USŽ omogućeno održavanje sjednice. Sjednici na kojoj je razmatrano devet točki nisu nazočili vijećnici Laburističke stranke koji već pet mjeseci ne sudjeluju u radu vijeća, piše Avaz.

Problemi u radu i sukobi na relaciji načelnik – Općinsko vijeće u Velikoj Kladuši su počeli nakon što je u siječnju parlamentarnu većinu formiralo pet stranaka, koje su Abdićeve Laburiste poslali u oporbu. U “borbi” za vijećnicu do sada je nekoliko puta mijenjana brava na ulaznim vratima.

 

www.vecernji.ba