Preminula i Alma Suljić, druga djevojka koju je automobilom udario Armin Berberović

Ona je proteklih nekoliko tjedana bila u kritičnom stanju i pod budnim nadzorom liječnika na KCUS-u, ali nažalost nije uspjela izdržati nakon fatalnih ozljeda koje joj je automobilom nanio Berberović

Preminula je Alma Suljić (26), druga djevojka koju je u petak navečer 26. svibnja na Marijin Dvoru u Sarajevu automobilom udario Armin Berberović.

Ona je proteklih nekoliko tjedana bila u kritičnom stanju i pod budnim nadzorom liječnika na KCUS-u, ali nažalost nije uspjela izdržati nakon fatalnih ozljeda koje joj je automobilom nanio Berberović te je sinoć preminula, neslužbeno doznaje Klix.ba.

Kako doznaju, Alma Suljić je iz Sarajeva, a radila je u Domu zdravlja u Zenici.

Kobne noći Berberović je vozilom na pješačkom prijelazu, na križanju ulica Dolina i Maršala Tita, udario tri osobe. Azra Spahić je preminula na mjestu nesreće, a dvije su odmah prevezene u bolnicu na ukazivanje pomoći.

Podsjetimo, Berberović je uhićen dan nakon stravičnog događaja, a Tužteljstvo Sarajevske županije je 22. lipnja uputilo zahtjev Županijskom sudu za produženje pritvora na još dva mjeseca.

Berberoviću je utvrđeno da je vozio pod utjecajem alkohola, brže od ograničenja i bez položenog vozačkog ispita.

 

www.vecernji.ba