Croatia Airlines ponovno leti od Mostara do Zagreba, karte puštene u prodaju. Evo kolike su cijene

Letovi će četvrtkom i nedjeljom polaziti u 23:00 sata iz Zagreba, s povratnom linijom iz Mostara sljedećeg jutra, tako da će stizati u Zagreb 07:00 sati, te omogućujući putnicima spajanje na letove Croatia Airlinesa za Europu

Croatia Airlines će ponovno od 3. svibnja nakon dugo vremena redovitom linijom povezivati zračni promet Mostar i Zagreb. U prodaju su jučer puštene i karte koje se mogu kupiti od po cijeni od 89 do 108 eura.

Karte su puštene u prodaju na web stranici Croatia Airlinesa, a za putovanje u jednom smjeru od Mostara do Zagreba bez prtljage je potrebno izdvojiti 89 eura, dok je karta za let u istom smjeru s prtljagom 108 eura.

Povratna karta 119 eura bez prtljage

Cijena karte od Zagreba do Mostara je skuplja za 10 eura, pa je tako za let bez prtljage potrebno izdvojiti 99 eura, a s prtljagom 119 eura, dok je cijena povratnih karata bez prtljage 119 eura, piše Avaz.

Letovi će četvrtkom i nedjeljom polaziti u 23:00 sata iz Zagreba, s povratnom linijom iz Mostara sljedećeg jutra, tako da će stizati u Zagreb 07:00 sati, te omogućujući putnicima spajanje na letove Croatia Airlinesa za Europu, a operacije će se nastaviti avionom Dash 8. Croatia Airlines.

Posljednji let između dva grada Croatia Airlines je imao do početka pandemije koronavirusa u ožujku 2020. godine, nakon čega je mostarska zračna luka ostala bez redovitih letova.
Let od sat i pet minuta

Let između Zagreba i Mostar traje jedan sat i pet minuta, a ovu zračnu liniju Grad Mostar sufinancira s milijun maraka iz gradske kase.

Zračna luka Mostar je oživjela 7. travnja ove godine kad je povezaa zračnom linijom s talijanskim gradom Forli u blizini Bolonje, te letove iz Mostara svakog utorka i petka u 09:10 sati obavlja aviokompanija AeroItalia do 24. listopada 2023. godine.

Podsjetimo, Zračna luka Mostar očekivala i da će 1. svibnja ove godine Wizz Air započeti letove do Mostara nakon što su dvije strane prošle godine potpisale sporazum, ali se to nije dogodilo, te su letovi niskotarifne kompanije ostali nada Mostara za 2024. godinu.

vecernji.ba