Sudac opsovao majku igraču koji joj je donirao 70 posto svoje jetre: ‘Ovo ne bih oprostio ni za što na svijetu’

“Da mi je štogod drugo rekao, sve u redu, no ovu psovku ne bih mu oprostio ni za što na svijetu. I iskreno, uopće me ne zanima koliku ću kaznu dobiti zbog ovoga. I ne zanima me hoće li Sočo biti kažnjen”, rekao je igrač.

Cibalija je u nedjelju s Rudešom odigrala neriješeno 1:1. Osobitost ove utakmice bila su dva kartona Roberta Perića-Komšića u 27. minuti koje je igrač dobio jedan za drugim zbog serije prigovora.

Cibalijin napadač objasnio je svoj postupak koji ga je koštao isključenja.

– Napravio sam faul na Pavkoviću i sudac Sočo dao mi je žuti karton. Nešto ranije istrpio sam i teže prekršaje, pa nije vadio kartone. To me iživciralo. Rekao sam mu: „Daj, nemoj me zaje*avat’, ne možeš biti takav majmun da mi za ovo daš karton!”,kazao je za  Vinkulja.hr.

Priča ima zanimljiv nastavak:

– Sočo je na to rekao: „Je*at ću ti majku u pi*ku poslije, kome govoriš da je majmun?!”. I dao mi drugi žuti karton. Zacrnilo mi se pred očima, ne zbog kartona, nego što mi je opsovao majku. Da mi je bilo što rekao, ništa se od ovog ne bi dogodilo. A ovo… Nema se tu šta posebno objašnjavati, pojasnio je.

Podsjećamo, Komšo je u ožujku prošle godine zajedno s majkom Ljiljanom prolazio kroz teško iskušenje. Teško bolesnoj i životno ugroženoj majci donirao je 70% jetre…

– Mama je sada Bogu hvala dobro. Sve je OK, ekstra.

Još jednom je ponovio:

– Da mi je štogod drugo rekao, sve u redu. Ali, ovu psovku ne bih mu oprostio ni za što na svijetu. I iskreno, uopće me ne zanima koliku ću kaznu dobiti zbog ovoga. I ne zanima me hoće li Sočo biti kažnjen.

Uglavnom, sezona je za Perić-Komšića završena u 27. minuti jučerašnje utakmice kontra Rudeša. Epizoda u Cibaliji također…?

– Ugovor mi istječe 30. lipnja. Ali, što god da kažem o svom statusu realna je mogućnost da bih slagao. Ima nas još dosta u svlačionici sa sličnim statusom. Svi smo u nekom iščekivanju. Vidjet ćemo…

www.vecernji.ba