Luka Modrić o budućnosti u reprezentaciji: Donio sam odluku, ali ne mislim sada o tome…

Nakon što su i deseti put utakmicu morali odlučivati van regularnog vremena. Kapetan Luka Modrić koji je najavio da će nakon finala obznaniti odluku o svojoj sudbini u hrvatskoj reprezentaciji pojavio se pred novinarima.

Španjolska nogometna reprezentacija osvojila je treće izdanje Uefine Lige nacija pobjedom u finalu odigranom pred 40.000 gledatelja na stadionu Feijenoord ‘De Kuip’ u Rotterdamu, do koje su Španjolci stigli boljim izvođenjem jedanaesteraca (5-4), jer nakon 120 minuta igre nije bilo pogodaka.

Sjajnu podršku i ovoga su puta pružili navijači tako da su vatreni igrali u potpuno domaćim uvjetima iako u nizozemskom gradu Rotterdamu. Bilo ih je više desetaka tisuća i u glas su tijekom cijele utakmice bodrili momčad Zlatka Dalića. Nakon što su i deseti put utakmicu morali odlučivati van regularnog vremena. Kapetan Luka Modrić koji je najavio da će nakon finala obznaniti odluku o svojoj sudbini u hrvatskoj reprezentaciji pojavio se pred novinarima. Prvo je komentirao utakmicu:

– Je, šteta je. Borili smo se do zadnje minute. Utakmica je bila dosta napeta i s jedne i druge strane. Teška utakmica i nažalost ti penali su otišli na drugu stranu i to je to – rekao je Modrić pa komentirao budućnost u reprezentaciji.

– Rekao sam da imam odluku, ali ne mislim sada o tome pričati –  dodao je Luka prenosi Nova TV.

Nakon prvog poluvremena dvoboja nogometnih reprezentacija Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija koje se odigrava na stadionu Feijenoord ‘De Kuip’ u Rotterdamu, rezultat je bio 0-0. Hrvatska je u prvom poluvremenu imala dvije lijepe prilike za pogodak. U 23. minuti Kramarić je sam išao prema španjolskom vrataru Unaiju Simonu, ali je njegov udarac u posljednjem trenutku blokirao španjolski branič Laporte. U 31. minuti Ivan Perišić je pucao glavom s desetak metara, ali je Simon obranio.

Hrvatski vratar Dominik Livaković je u prvom poluvremenu malo puta bio na iskušenju, a Španjolska je bila bez udarca unutar okvira. Ni nakon 90 minuta igre u dvoboju nogometnih reprezentacija Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija koje se odigrava na stadionu Feijenoord ‘De Kuip’ u Rotterdamu, nije bilo pogodaka pa će biti odigrano i dodanih 30 minuta.

Nakon relativno mirnog prvog poluvremena, u drugom je bilo više uzbuđenja i više prilika na obje strane, ali su obrane na jednoj i drugoj strani izdržale bez primljenog pogotka.

 

www.vecernji.ba