Georgina na meti kritika obožavatelja: Govori da nije materijalist i objavi ovakve fotografije

Životnu partnericu Cristiana Ronalda dio njezinih Instagram pratitelja kritizirao je nakon što je objavila fotografije jahte koju su prije tri godine kupili ona i nogometaš

Georgina Rodriguez na Instagramu, gdje ima 48,5 milijuna pratitelja, podijelila je jednu uspomenu od prije tri godine kada su ona i njezin životni partner, slavni nogometaš Cristiano Ronaldo, bili u kupnji njihove jahte.

–  To  ljetno popodneva kad smo otišli kupiti jahtu – napisala je Georgina na Instagramu i podijelila nekoliko fotografija njihove jahte i nekih od druženja koje su organizirali na ovoj jahti za koju su dali šest milijuna eura.

 

 

 

Kada je objavila ove fotografije u komentarima su mnogi njezini pratitelji pisali kako je pomalo licemjerna jer istaknula je nekoliko puta kako ona i Cristiano nisu materijalisti, pa im je teško povjerovati u to kada se neprestano hvali fotografijama na kojima je njezina luksuzna garderoba, brendirane torbice i dizajnerski uređene kuće i jahta koja košta šest milijuna eura.

– Sa tolikim brojem pratitelja možeš učiniti nešto društveno korisno, umjesto da se stalno hvališ luksuznom u kojem živiš i kojim si okružena. Samo izazivaš ljubomoru i malodušnost kod onih koji si ne mogu priuštiti skupocjene stvari – pisalo je u jednom od komentara. Drugi pratitelji su se prisjetili njezine rečenice kako nije materijalist i poručili su joj kako ovakvim objavama šalje poruku koja je kontradiktorna toj izjavi. Bilo je među njezinim pratiteljima i onih koji se nisu složili s ovim kritikama na račun Georgine i smatraju da se ima pravo pohvaliti svojim bogatstvom.

Nedavno je na Netflixu objavljena druga sezona njezinog dokumentarnog serijala “Ja sam Georgina” u kojem je publiku upoznala sa svojim obiteljskim korijenima, periodu kada je radila kao prodavačica u trgovini jednog luksuznog brenda u kojem je i upoznala Ronalda.

U drugoj sezoni pričala je i o gubitku djeteta i boli s kojom se suočila nakon što je njezin sin preminuo nakon poroda. Ispričala je kako je bila zabrinuta tijekom trudnoće s blizancima upravo zbog prethodnih spontanih pobačaja, a svoje prve mjesece trudnoće Georgina je opisala kao “užasan period” jer je, kaže, stalno povraćala i jako joj se spavalo.

– Rođeni su na Uskrsni ponedjeljak. Došao je taj najiščekivaniji trenutak i srce mi je stalo. Bella je rođena jaka i zdrava, ali djelić mog srca je odletio”, prisjetila se manekenka. Isprve je smrt bebe pokušala sakriti od djece, no nogometaš im je ipak priznao da je  Angel na nebu. “Nakon smrti sina više nikad neću biti ista – priznala je.

www.vecernji.ba